• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels
winkelwagen

Keuzewijzer matrassen

Een goede nachtrust is essentieel. Het is daarom belangrijk om een matras te kiezen die goed aansluit bij jouw wensen. Onze keuzewijzer helpt je om te bepalen welk matras het meest geschikt is voor jou. Tip: regelmatig draaien en keren van een (topdek)matras verhoogt de levensduur.

Pocketvering of binnenvering?

Bij een pocketvering matras is elke veer apart verpakt in een zakje en kunnen deze veren afzonderlijk bewegen. Iedere afzonderlijke veer ondersteunt een deel van het lichaam en volgt iedere beweging. Een pocketvering matras houdt rekening met de contouren van het lichaam en zorgt voor een ergonomisch verantwoord slaapcomfort, met voldoende steun en bewegingsvrijheid.

Een binnenveringsmatras (ook wel bonellvering) is opgebouwd uit vele, onderling verbonden stalen veren. Een binnenveringsmatras biedt hiermee optimale ondersteuning en een goede ventilatie. Dit type matras heeft tevens een lange levensduur. 

NL-MOB-CP-Keuzewijzer-matras-keuzewijzermatrix

Extra comfort? Kies voor een topper!

Een topdekmatras zorgt voor extra comfort. Daarnaast bedekt een topper de naad tussen twee matrassen, waardoor deze nagenoeg niet meer voelbaar is.

NL-CP-Keuzewijzer-matras-topper