• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Welke gordijnen bij openslaande deuren of schuifpui?

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie tips-en-informatie raamdecoratie-kiezen gordijnen-bij-openslaande-deuren-schuifpui header1

Een prachtige, ruimtelijke toevoeging in ieder huis: openslaande deuren of een schuifpui. Creëer je eigen uitzicht en stijl door het geheel af te maken met gordijnen. Maar welke gordijnen zijn het beste bij openslaande deuren of een schuifpui?

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie tips-en-informatie raamdecoratie-kiezen gordijnen-bij-openslaande-deuren-schuifpui header2

De mooiste gordijnen voor openslaande deuren of een schuifpui

De mooiste gordijnen voor openslaande deuren of een schuifpui zijn gordijnen gemaakt van soepele stoffen die je eenvoudig opzij schuift. Je kunt ook kiezen voor een dubbele laag gordijnen: vitrages of inbetweens én gordijnen van een dikkere stof. Zo houd je naar wens toch een mooie gefilterde lichtinval of creëer je in een handomdraai een donkere ruimte.Gordijnen of raamdecoratie?

Wat is de beste keuze voor openslaande deuren of een schuifpui: gordijnen of raamdecoratie?

Openslaande deuren

Gordijnen zijn een mooie keuze voor openslaande deuren. Wil je je gordijnen niet steeds opzij hoeven schuiven? Dan kun je ook kiezen voor raamdecoratie zoals jaloezieën, rolgordijnen of shutters. Het meest praktische is om deze “in de dag” op het kozijn te monteren.

Schuifpui

Je kunt kiezen voor gordijnen bij een schuifpui, echter zal je deze wel regelmatig opzij moeten schuiven. Een andere mogelijkheid zijn bijvoorbeeld jaloezieën of lamellen. Hang jaloezieën in meerdere banen naast elkaar om eenvoudig een doorgang te creëren, en schuif lamellen naar wens gedeeltelijk open.