• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Wat is een PVC-vloer?

NL-CP-Alles-over-vloeren pvc-vloeren tips-en-informatie wat-is-een-pvc-vloer header-1

Wat is een PVC-vloer?

PVC staat voor polyvinylchloride: oftewel een kunststof materiaal dat perfect geschikt is voor vloeren. PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat of voor parket vloeren. Het zijn ontzettend sterke vloeren en zeer slijtvast. Hierdoor kun jij heel lang genieten van jouw gloednieuwe PVC-vloer. En nog een bijkomend voordeel: PVC is onderhoudsarm én waterdicht. Ideaal voor in iedere woning dus!

Verschil PVC en laminaat

Natuurlijk zijn er enkele verschillen tussen deze twee vloeren, ieder met z’n eigen voor-en nadelen. Wanneer je PVC vergelijkt met laminaat zal je zien dat PVC veel dunner en soepeler is dan het materiaal van laminaat. Hierdoor is een egale ondergrond van belang wanneer jij een PVC-vloer wilt leggen. Dankzij het dunne materiaal is PVC uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming. En dat niet alleen, PVC-vloeren zijn ook nog eens geluiddempend én super sterk. Het is daarom dat PVC-vloeren een perfect alternatief zijn voor laminaat vloeren.

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan al onze PVC vloeren eenvoudig online of neem een kijkje in één van de vele Kwantum winkels

NL-CP-Alles-over-vloeren pvc-vloeren tips-en-informatie wat-is-een-pvc-vloer header-2